Herfst is mijn favoriete kleur

Hallo beste lezers. Hoe was je weekend? Ook al hebben we dagenlang stortregens gehad, mijn weekend was toch heerlijk. We kunnen dagen met regen onze geest laten temperen, of we kunnen vreugde kiezen omdat we deze dag gezond zijn, onze kasten zijn gevuld en we opnieuw getuige kunnen zijn van de schoonheid van veranderende seizoenen.

“Zet uw gedachten op de dingen die boven zijn, niet op de dingen die op aarde zijn.”
Kolossenzen 3:2

Inmiddels weet iedereen dat de herfst mijn favoriete seizoen is… maar wist je dat het ook mijn favoriete kleur is? Ik ben dol op het kleurenpalet van de herfst…briljante sinaasappels, goudgeel, roestig rood en kastanjebruin. De officiële start voor de herfst is woensdag, ja overmorgen!!

Welkom bij Monday Morning Blooms als Lidy, Mary, Shirley, en ik verwelkom herfstkleuren!

De links voor mijn getalenteerde vrienden staan ​​onderaan dit bericht.

Toen ik begin vorige week naar onze voorspelling keek, leek het onwaarschijnlijk dat ik een maandagochtendbloei buiten zou kunnen plannen. Donderdag leek het erop dat ik een kleine kans zou krijgen. Ik stond klaar terwijl ik naar de radar keek. In de vroege namiddag stopte de regen en maakte ik een waanzinnige sprint om zo snel mogelijk op te staan. Het volgende anderhalf uur regende het niet. Ik nam al mijn foto’s en kon alles veilig terugbrengen naar de Sunshine Cottage net voor … meer regen!

Zonnebloemen (bruine en groene centra), kleurrijke zinnia’s, verbazingwekkende dahlia’s, perzikkleurige gomphrena, lichtgele celosia, gouden lantana en grootbladige hosta werden gerangschikt met kippengaas om de zwaardere stelen op hun plaats te houden. De zeer oude kan van aardewerk was van mijn grootmoeder van vaderskant.

Het tafelkleed ligt al jaren in mijn linnenkast en ik ben dol op de herfstkleuren. Rieten opladers, Spode “woodland” dinerborden, vintage Olfaire bladsalade/snackborden, acryl schildpadbestek en Fostoria-glaswerk maken elke setting compleet. De servetten werden negen jaar geleden gebruikt op de bruiloft van onze zoon en verliefde dochter. Ik weet niet meer waar ik de servetringen heb gevonden, maar ze werken voor het herfstseizoen!

“En ineens viel de zomer in de herfst.”
-Oscar Wilde

Voor het geval je de septembertuin hebt gemist, mijn Renaissance Man installeerde verlichting in de tuin. De wolkenluchten zorgen ervoor dat de lichten op de achtergrond verschijnen!

Met een overvloed aan regen is het gras zo groen als de vroege zomer!

Een bezoek aan Deep Roots Flower Farm leverde deze prachtige bloemen op!

“Nog een val, nog een pagina omgeslagen.”
-Wallace Stegner

Zorg ervoor dat je Shirley, Lidy en Mary bezoekt voor hun prachtige welkom in herfstkleuren!

Shirley ~ Housepitality-ontwerpen

Lidy ~ FransTuinHuis

Maria ~ Thuis is waar de boot is

Bedankt voor uw bezoek en vriendelijke opmerkingen. Een fijne week toegewenst!

Koppelen met:
Stukjes tijdverdrijf, Tussen dutjes op de veranda, Katherines Corner, Volg het gele bakstenen huis,
Genade schenken,Het leven en Linda