Volg The Yellow Brick Home

Fijne september en welkom bij Thursday Favorite Things! Ik ben zo opgewonden om samen met Katherine of . dit fantastische feest te organiseren Katherine’s Corner en een fantastische groep bloggers voor deze inspirerende wekelijkse linkparty voor bloggers en bloglezers!

Als je nieuwe vrienden wilt maken, je blogpubliek wilt vergroten of gewoon wat wekelijkse inspiratie wilt opdoen, dan moet je hier zijn! *Bloggers: laat een reactie achter met het nummer van je link om kans te maken op het feest van volgende week. De gastheren kijken allemaal uit naar wat je deze week gaat delen! (Als je het laatste feest en de GEWELDIGE functies hebt gemist, vind je het hier.) Om het feest te laten beginnen, heb ik het volgende gedaan:

Herfstdecoratie-ideeën met manden in herfstdecor

Ik vond een aantal nieuwe manden op een van mijn eerste spaarzame avonturen in meer dan een maand en ik ben verheugd om er binnenkort een herfstvignet mee te delen. In de tussentijd heb ik teruggekeken op mijn Creative Fall Decorating with Baskets-post van een leuke Fall Basket Ideas-bloghop die ik een paar jaar geleden organiseerde. Als je van manden houdt (en vallen!) Ik denk dat je zowel van de post als van alle andere berichten via de links aan het einde van mijn post zult genieten.

Gratis afdrukbare Hallo herfst~Angela Marie Made

Ik was van plan om deze week een nieuwe herfstblogpost te delen, maar uiteindelijk was het belangrijker om de tijd dat ik me goed voelde te gebruiken om wat op te ruimen. De dingen zijn echt rommelig geworden in de vijf weken sinds mijn man en ik voor het eerst ziek werden, dus de familie heeft samengewerkt om alles weer op orde te krijgen voordat ik echt herfstversieringen ga doen. We hebben grote vooruitgang geboekt, dus we gaan zaterdag ook een werfverkoop houden. Als ik er zin in heb, laat ik je weten hoe het gaat!

Ik heb de afgelopen week geen nieuwe berichten gedeeld omdat ik nog steeds langzaam aan het herstellen ben van Covid, en mijn familie heeft maandag ook mijn mooie 91-jarige grootmoeder te ruste gelegd. Deze prachtige bloemen werden naar mij gestuurd vanuit het tegenovergestelde van mijn familie. Ik vind ze gewoon mooi, en ik weet dat mijn grootmoeder ook van ze zou hebben gehouden.

Het is geweldig om te weten dat ze nu vrij is van de vreselijke ziekte van vasculaire dementie en zo gezond als ze ooit was als een meisje van 16. Ik weet dat ze God looft met haar prachtige stem! Zo dankbaar voor Gods beloften!

Throwback donderdag

neutraal en rustiek herfsttafellandschap herfstboerderijtafellandschap witte pompoenen

Zodra mijn huis opgeruimd en schoon is, ben ik van plan een mooie herfsttafel te dekken. Hier is een terugkeer naar mijn Neutral and Rustic Fall Tablescape van een paar jaar geleden. Ik ben dol op herfstkleuren, maar dit neutrale schema was nog steeds een van mijn favorieten.

Landhuis Ideeën voor herfstinvoer - Versieren met moeders en pompoenen - De gekroonde geit

Ideeën voor het decoreren van herfstitems~De gekroonde geit

Vijf doe-het-zelf slingers, spandoeken en swags voor de herfst~Meesterwerken van mijn leven

Herfstdecoratie in drie snelle stappen~Een leven dat zich ontvouwt

Woodsy China-kast voor de herfst~Gemeenschappelijke grond

Eenvoudige en zuidelijke zondag~Elke dag leven

Voor de eerste keer een pompoenpatch laten groeien~Penny’s Vintage Huis

Herfsttafel in de eetkamer ~Thrifting Wonderland

Bonusfunctie

Herfst bucketlist afdrukbaar

Herfst bucketlist afdrukbaar~Crafty Planner

Bedankt aan iedereen die afgelopen week langs is geweest! Geniet van het feest!